The best Side of prefabrik ev modelleri

Wiki Article

Maliyeti çOkay uygun olduğu İçin yaygın olarak kullanım alanına sahiptir. Tek katlı veya iki katlı şeklinde kullanım alanına sahiptir. Depreme karşı oldukça dayanıklıdır ve deprem bölgelerinde tercih edilen konut tipleridir.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve 81 iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çok ihtiyacı olan ev prepareını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Ortak özellikleri arasında dış çevre ve sert mevsim koşullarına en az betonarme evler kadar mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Ayrıca ısı, ses ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu yapıların en önemli avantajı ise fiyatların betonarme yapılara göre oldukça az olmasıdır. Gelişen ve değişen piyasa koşulları sonucunda betonarme inşaat maliyetleri oldukça arttığından bu evlere yönelim daha çOkay artmıştır.

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız sixteen dns yoğunluğunda eight.

Konut açığının en kısa sürede kalıcı olarak kapatılmasını sağlamak için tasarlanan prefabrik ekonomik toplu konutlarımız, deprem, sel ya da savaş gibi dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesini sağlar.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve Web-site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

This edirne prefabrik Web page is using a protection provider to guard alone from on the web attacks. The motion you just carried out brought on the security Answer. There are numerous actions that can result in this block together with distributing a specific word or phrase, a SQL command or malformed facts.

2024 yılı için belirlenen prefabrik ev fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir edirne prefabrik ev fiyatları ve yaptırmak istediğiniz ev ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

five. Kolay Bakım: Prefabrik evler, bakım açısından da avantajlıdır. Yapısı gereği geleneksel evlere nazaran daha az bakım gerektirir. Bu da ev sahiplerine zaman ve maliyet tasarrufu sağlar.

Karmod prefabrik evleri measurement en yakın satış ofislerimizin bahçesinde yer alan teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek çanakkale prefabrik ev fiyatları detaylı bilgi alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da yer almaktadır. Bunun dışında Türkiye genelinde oldukça yaygın kullanıma sahip Karmod prefabrik evleri bulunduğunuz ilde de görmeniz mümkün olabilmektedir.

Prefabrik ev fiyatları 2+1 dışında tüm hazır ev fiyatları içerisinde dahil olan duş teknesi, klozet ve lavabo bulunmaktadır. Bu durumların haricinde pakete dahil olan herşey ile birlikte   oldukça uygundur. Ufak bir pazar araştırması yapan herkes görecektir ki, opsiyonlar ne olursa olsun, hazır ev fiyatları prefabrik ev modelleri diğer yapılara göre ekonomik kalmaktadır.

Hazır Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap kırklareli prefabrik desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Report this wiki page